Bursa Veteriner Hekimler Odası, Tabip Odası ve TMMOB Bileşenlerinden Mimarlar Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Jeoloji, Kimya ve Makine Mühendisleri Odası temsilcileri Harmancık Belediye Başkanı Sayın Haşim Ali ARIKAN’I ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu. Ziyarete Bursa Veteriner Hekimler Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Sayın M.Olcay İPEKBOYAR katıldı. BVHO üyesi ve BBB Veteriner İşleri Daire Başkanı Veteriner Hekim Özlem KARTAL da ziyarette hazır bulundu.
50.000 dönüm orman kaybedilen Harmancık’ta Belediye Başkanı Haşim Ali ARIKAN’ a geçmiş olsun dilekleri iletilip, yangın süreci ile ilgili bilgi alındı. Sayın Haşim Ali ARIKAN Harmancık Eko Turizm Tesislerini de ziyaretçilere tanıttı.
Yangından etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşamını yitiren görevli ve gönüllü yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Bursa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu






